Je bent nu hier Splashtours Rotterdam > Wereldhavendagen

Wereldhavendagen

Kom gezellig tijdens de Wereldhavendagen naar de Parkhaven in Rotterdam en beleef de stad zoals het alleen dat weekend kan!

Tijdens de Wereldhavendagen staat Rotterdam bol van de activiteiten op en om het water. Stap dit weekend aan boord van Splashtours en ervaar de unieke sfeer vanuit een van de meest bijzondere voertuigen ter wereld!

De Wereldhavendagen vinden plaats op 6, 7 en 8 september. Voor een overzicht van alle activiteiten die dit weekend staan gepland kun je terecht op de website van de Wereldhavendagen.

Splashtours zal tijdens deze dagen gewoon vanaf de Parkhaven vertrekken. Houd er wel rekening mee dat de route vanwege de drukte op de weg EN op het water kan afwijken.

Boek snel je ticket om teleurstellingen te voorkomen!

Met de auto 
De Parkhaven is gewoon bereikbaar met de auto en her geldt betaald kentekenparkeren. Indien je gereserveerd hebt,  raden wij je aan om ruim op tijd van huis te vertrekken. Vanwege dit evenement is het zowel op het water als op het land erg druk in het verkeer en kunnen er wegafsluitingen zijn in en rond Rotterdam.

Met het openbaar vervoer
Vanwege de drukte raden wij je aan om met het openbaar vervoer te komen. Fietsen mogen vanwege de verwachte drukte niet in het openbaar vervoer worden meegenomen.
– Metro: metrolijn A/B/C, halte Coolhaven
– Tram: tram 8, halte Euromast

Andere activiteiten op de Parkhaven:

Café Ech Wel
Bij Café Ech Wel kan je terecht voor een klassieke hotdog, een goede burger en een verse milkshake. Snack Wel is overdag geopend en bereid de lekkerste verse snellehap lunches die afgehaald kunnen worden bij de counter. Of strijk neer op het zonnige terras en tuur eindeloos over de waterlijn.
www.echwelcafe.nl

Midget Golfbaan Parkhaven
Midget Golfbaan Parkhaven is gelegen op een prachtige en romantische plek midden in de bruisende stad Rotterdam. Verscholen tussen het loof, naast het schitterende Park en aan de voet van de Euromast is het altijd gezellig midgetgolfen of lekker genieten van een hapje en een drankje op ons zonnige terras.
www.midgetgolfparkhaven.nl

Escaping Rotterdam
Zin in spanning en avontuur? Ontvlucht de dagelijkse hectiek bij Escaping Rotterdam in De Machinekamer. Een escape room voor echte thrillseekers en brainiacs.
www.escapingrotterdam.nl

Pannenkoekenboot Rotterdam
Varen… en onbeperkt pannenkoeken eten. Dit is het hele jaar door mogelijk aan boord van de Pannenkoekenboot in Rotterdam. In een ongedwongen sfeer kun je onbeperkt genieten van het pannenkoekenbuffet, terwijl de imposante skyline van Rotterdam aan je voorbij komt.
www.pannenkoekenboot.nl

Lasergame Rotterdam
Wie hier komt lasergamen wordt onder vuur genomen in een heel mysterieuze omgeving. Je stapt binnen in het ruim van een schip. De verbeelding spreekt hier voor zich.
www.lasergamerotterdam.nl

Segway Rotterdam
Beweeg je door Rotterdam op een Segway. Met dit unieke vervoersmiddel bedwing je de Erasmusbrug met gemak en maak je kilometers zonder moeite. Met een Segway door de stad wordt sightseeing dynamisch en ontspannen. Speciaal voor de Wereld Haven Dagen is het mogelijk om tegen een gereduceerd tarief de Segway voor een paar minuten te proberen.
www,segwayrotterdam.nl