Je bent nu hier Splashtours Rotterdam > Trouwlocatie

Trouwlocatie

Trouwen op het water

Zijn jullie op zoek naar de meest originele en fantastische trouwlocatie in Rotterdam? Geef het ja-woord aan je geliefde op de Maas! Splashtours staat graag voor jullie klaar om de meest bijzondere dag aan niets te laten ontbreken. Dit moet een dag zijn die iedereen bijblijft. De anders-dan-anders stadstour met Splashtours wordt onderdeel van jullie huwelijksdag en zo laat je je gasten de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam zien. Als klap op de vuurpijl komt dan de ‘splash’: de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot, die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart!

BEKIJK DE FACTSHEET

Maatwerk

Maatwerk is mogelijk voor elke budget. Splashtours denkt en organiseert graag mee. Maatwerk is mogelijk voor een programma in de bus, bijvoorbeeld een gids op maat of catering aan boord. Ook op de route en opstapplaats bieden wij maatwerk. Omdat Splashtours samenwerkt met heel veel partners in Rotterdam en omstreken denken wij ook graag mee met een aanvullend programma dat aansluit op jullie wensen.

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS)

Een BABS is wettelijk bevoegd (beëdigd) om een huwelijk te mogen sluiten. Onze matroos, Jenny van As, is beëdigd tot BABS door de Gemeente Rotterdam en kan jullie huwelijksvoltrekking nog persoonlijker maken. Jenny speelt in op jullie wensen en is gespecialiseerd in het persoonlijke aspect. Jenny maakt echt kennis met jullie en dit resulteert in een verhaal met herkenning dat met verve gebracht wordt door een echte Rotterdamse rasverteller!

Lees hier meer over Jenny, de leukste BABS voor jullie huwelijksvoltrekking!

Opstapplaatsen exclusieve tour

De bus is exclusief af te huren voor groepen tot maximaal 42 personen. De standaard op- en afstapplaats is op de Parkhaven, tegenover restaurant De Zwarte Zwaan en Lasergame Rotterdam. Bij een exclusieve afhuur op een doordeweeksedag zijn er een aantal alternatieve opstapplaatsen mogelijk, namelijk;

 • Willemsplein
 • Maritiem Museum
 • Bushalte bij De ss Rotterdam (Katendrecht)
 • De Machinist
 • Hotel New York
Bij exclusieve tour is het volgende van belang;
 • Op basis van jullie wensen zal een geschikte gids aanwezig zijn
 • Voor de datum en het tijdstip kan op basis van beschikbaarheid worden afgeweken van het reguliere tour schema
 • De tour duurt 60 minuten
 • De prijs voor een doordeweekse tour is € 1.045 per tour en in het weekend € 1.213 per tour
 • Maximale capaciteit 42 personen
 • Er is een mogelijkheid voor catering aan boord

VRAAG EEN OFFERTE AAN

 

Boek jouw ticket(s)

Cadeaubonnen

Op zoek naar een origineel cadeau? Verras iemand met een Splashtour!

WEBSHOP