Je bent nu hier Splashtours Rotterdam > Tripper

Tripper

Heb je vouchers bij Tripper gekocht? Volg dan onderstaande stappen om met je vouchers een reservering te plaatsen bij Splashtours Rotterdam. Alleen op deze manier kun je gebruik maken van je vouchers!

Voorwaarden:
  • Uitsluitend geldig voor Splashtours Rotterdam.
  • De geldigheid van de voucher staat vermeld op de voucher.
  • Niet geldig tijdens feestdagen en niet geldig i.c.m. arrangementen, combinaties of andere kortingsacties.
  • Er zijn maximaal 10 plaatsen per tour beschikbaar voor deze actie. Als het maximum aantal plaatsen bereikt is, dan kun je de tickets voor een andere vertrektijd of datum gebruiken.
  • De tickets zijn uitsluitend geldig voor de datum en vertrektijd waarvoor je gereserveerd hebt. Indien je niet in de bus bent geweest, dan kun je deze tickets niet een andere keer gebruiken.
  • Vooraf reserveren is noodzakelijk. Volg onderstaande stappen om de reservering te plaatsen. Als er niet op deze manier gereserveerd is, kun je geen gebruik maken van de tickets en dien je opnieuw tickets te kopen
Reserveren:

In het vakje ‘kortingscode’ vul je de unieke code in. Je doet dit per persoon. De unieke code vind je op jouw voucher van Tripper. Elke unieke code kan een keer gebruikt worden.

Heb je al eerder je unieke code gebruikt, maar ging de Splashtour niet door vanwege corona? Neem dan contact met ons op om je tickets te verplaatsen naar een nieuwe datum. Geef hierbij je ticketnummer(s) door.

MAAK EEN RESERVERING