Je bent nu hier Splashtours Rotterdam > Certificaat van uitmuntendheid 2018

Certificaat van uitmuntendheid 2018

Splashtours ontvangt het Certificaat van uitmuntendheid voor het tweede jaar op rij!

Voor het tweede jaar heeft TripAdvisor® het Certificaat van uitmuntendheid toegekend aan Splashtours. Het certificaat is voor de achtste keer uitgereikt aan restaurants, accommodaties en attracties over de hele wereld met consistent geweldige beoordelingen van reizigers.

“Het winnen van het Certificaat van uitmuntendheid 2018 is een prestatie waar het hele Splashtoursteam erg trots op is”, aldus Christoffel Wielders, directeur van Splashtours. “We willen alle gasten die de tijd en moeite genomen hebben hun ervaring te delen via TripAdvisor® bedanken. Onze toegewijde crew zorgt ervoor dat gasten een onvergetelijke ervaring beleven in Rotterdam. Wij zijn zeer vereerd dat we dit jaar opnieuw beloond worden met dit certificaat van de grootste reiswebsite ter wereld. Er is geen grotere erkenning dan het enthousiasme en de tevredenheid van onze eigen gasten. Wij gaan ons uiterste best doen voor een hattrick in 2019 natuurlijk!”

Over Splashtours

Splashtours biedt een ‘anders-dan-anders’ stadstour door Rotterdam. Een tour met deze unieke amfibiebus zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. In 60 minuten zie je tijdens de stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de ‘splash’: de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot, die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart!

Zo’n 109 TripAdvisorreizigers gaven de stadstour met Splashtours een ‘uitstekend’ en 89 mensen gaven aan de rit ‘heel goed’ te vinden. “Een interessante en geweldige tour”, “Gezellige matroos” en “Spektakel in Rotterdam” zijn enkele reacties van gasten over hun ervaring met Splashtours.

Over het Certificaat van uitmuntendheid

Het Certificaat van uitmuntendheid houdt rekening met de kwaliteit, kwantiteit en recentheid van de beoordelingen die in de afgelopen 12 maanden door reizigers op TripAdvisor® zijn ingediend. Om in aanmerking te komen, moet een bedrijf een algemene TripAdvisorbollenwaardering van ten minste 4 uit 5 hebben, een minimumaantal beoordelingen hebben en ten minste 12 maanden op TripAdvisor® vermeld staan.

 

Boek jouw ticket(s)

Cadeaubonnen

Op zoek naar een origineel cadeau? Verras iemand met een Splashtour!

WEBSHOP