Je bent nu hier Splashtours Rotterdam > TripAdvisor: Certificaat van uitmuntendheid 2017

TripAdvisor: Certificaat van uitmuntendheid 2017

TripAdvisor® heeft op 22 juni 2017 bekendgemaakt dat zij Splashtours een Certificaat van uitmuntendheid hebben toegekend. Het certificaat wordt voor de zevende keer uitgereikt aan ondernemingen die het afgelopen jaar uitstekende reizigersbeoordelingen op TripAdvisor hebben ontvangen. Onder de ontvangers van een Certificaat van uitmuntendheid bevinden zich restaurants, accommodaties en attracties uit de hele wereld die constant een goede klantervaring bieden.

Bekijk hier het volledige persbericht
Over TripAdvisor

TripAdvisor is de grootste reiswebsite ter wereld* en helpt reizigers het meeste uit elke reis te halen. Met meer dan 500 miljoen beoordelingen en meningen over ’s werelds grootste keuze aan reisvermeldingen van meer dan 7 miljoen accommodaties, luchtvaartmaatschappijen, attracties en restaurants, biedt TripAdvisor reizigers de kennis van vele anderen om ze te helpen bij het kiezen van verblijven, vluchten, bezienswaardigheden en eetgelegenheden. TripAdvisor vergelijkt daarnaast de prijzen van meer dan 200 hotelboekwebsites, zodat reizigers de laagste prijs kunnen vinden voor het juiste hotel. Websites met het TripAdvisor-merk zijn beschikbaar in 49 markten en zijn het platform van de grootste reiscommunity ter wereld van 390 miljoen unieke bezoekers per maand** die allemaal het meeste uit elke reis willen halen.  TripAdvisor. Beter advies. Betere prijs. Betere reis.

TripAdvisor, Inc. (NASDAQ: TRIP) beheert en onderhoudt via zijn dochtermaatschappijen websites met 22 andere reismediamerken: www.airfarewatchdog.comwww.bookingbuddy.comwww.citymaps.comwww.cruisecritic.com,
www.familyvacationcritic.comwww.flipkey.comwww.thefork.com (inclusief www.lafourchette.comwww.eltenedor.comwww.iens.nl
en www.dimmi.com.au), www.gateguru.comwww.holidaylettings.co.ukwww.holidaywatchdog.comwww.housetrip.com,
www.independenttraveler.comwww.jetsetter.comwww.niumba.comwww.onetime.comwww.oyster.comwww.seatguru.com,
www.smartertravel.comwww.tingo.comwww.tripbod.comwww.vacationhomerentals.com en www.viator.com.

*Bron: comScore Media Metrix voor TripAdvisor-websites, wereldwijd, december 2016
**Bron: TripAdvisor-logbestanden, 1e kwartaal 2017

Over Splashtours

Splashtours biedt een ‘anders-dan-anders’ stadstour door Rotterdam. Een tour met deze unieke amfibiebus zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! In 60 minuten zie je eerst tijdens de stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de ‘splash’: de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot, die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart!

Splashtours is èèn van de vele serie attracties dat de organisatie Wielders Management representeert in Rotterdam. De basis is de authenticiteit in ondernemen. We doen dingen die we leuk vinden en waar we verstand van hebben. Wielders Management kent de Leisure markt goed en heeft een indrukwekkend netwerk van Rotterdam tot Korea. De kracht zit in de combinatie. De attracties zijn allen gevestigd op of aan de Parkhaven. Voor leuke arrangementen hoeft onze gast dus nooit ver te reizen.

Boek jouw ticket(s)

Cadeaubonnen

Op zoek naar een origineel cadeau? Verras iemand met een Splashtour!

WEBSHOP