Je bent nu hier Splashtours Rotterdam > Tinnen Ananas

Tinnen Ananas

Splashtours ontvangt Tinnen Ananas 2018; de gastvrijheidsprijs van Rotterdam!

Op 29 januari 2019 werd bekendgemaakt dat het Platform Gastvrij Rotterdam de ‘Tinnen Annie’ heeft toegekend aan Splashtours. De Tinnen Ananas is voor de tweede keer uitgereikt tijdens het Binnenstad Symposium. Tot en met eind december kon er gestemd worden. Uit de vele genomineerden heeft de jury een top drie gemaakt en uiteindelijk Splashtours benoemd tot meest gastvrije onderneming van het jaar!

Splashtours biedt een ‘anders-dan-anders’ stadstour door Rotterdam. Een tour met deze unieke amfibiebus zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! In 60 minuten zie je eerst tijdens de stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de ‘splash’: de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot, die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart!

“Wij zijn zeer vereerd dat Splashtours de Tinnen Ananas 2018 heeft mogen ontvangen. Al bijna 9 jaar bieden wij deze unieke beleving in Rotterdam aan en hebben al bijna 360.000 gasten door de stad en over het water mogen vervoeren,” aldus Christoffel Wielders, directeur van Splashtours. “Het is een opvallende en bijzondere activiteit met een zeer toegewijde crew. Zij maken het mogelijk en zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor onze gasten. Daar zijn wij trots op!”

De winnaar in de categorie ‘meest gastvrije Rotterdammer’ ontvangt de tinnen Ananas als speldje en mag zichzelf ‘gastheer of gastvrouw van het jaar’ noemen. De winnaar in de categorie ‘meest gastvrije onderneming’ ontvangt de tinnen Ananas als beeld en mag zichzelf ‘meest gastvrije onderneming van het jaar’ noemen.

Over Splashtours

Splashtours is èèn van de vele serie attracties die de organisatie Wielders Management representeert in Rotterdam. De basis is de authenticiteit in ondernemen. We doen dingen die we leuk vinden en waar we verstand van hebben. Wielders Management kent de Leisure markt goed en heeft een indrukwekkend netwerk van Rotterdam tot Korea. De kracht zit in de combinatie. De attracties zijn allen gevestigd op of aan de Parkhaven. Voor leuke arrangementen hoeft onze gast dus nooit ver te reizen.

Over Platform Gastvrij Rotterdam

De gastvrijheidsprijs van Rotterdam is een initiatief van Platform Gastvrij Rotterdam. Het Platform Gastvrij Rotterdam is aan adviesorgaan dat een aantal keer per jaar bijeenkomt ten behoeve van de gastvrijheid in de stad Rotterdam. De prijs is bedoeld om het onderwerp gastvrijheid te laten leven bij Rotterdammers, ondernemers, organisatoren en bezoekers.

Boek jouw ticket(s)

Cadeaubonnen

Op zoek naar een origineel cadeau? Verras iemand met een Splashtour!

WEBSHOP