Je bent nu hier Splashtours Rotterdam > Teamuitje

Teamuitje

Café Ech Wel

Café Ech Wel ~ Ech Wel Rotterdams! Café Ech Wel, mooi gelegen aan de Parkkade aan de rand van Het Park en aan de voet van de Euromast met zicht op de Maas. Een uitstekende locatie voor leuke Rotterdamse...

Meer informatie

 • Per persoon €49,50

Borrelen

drinks & snacks - splashtours

Borrelen bij restaurant De Zwarte Zwaan is altijd gezellig. De atmosfeer en het uitzicht over de Maas zorgen voor een ontspannen gevoel. Er is ruimte om te hangen, te zitten, te turen en te praten. De hapjes zijn goed en met zorg gemaakt. De bediening staat klaar en geniet mee van de gezellige sfeer. De glazen zijn vol en de drank vloeit rijk. De Zwarte Zwaan is de plek om te proosten op een goede week, een geslaagd bedrijfsuitje, een productieve vergadering of om te netwerken.

Meer informatie

 • Per persoon €14,50

Catering

Ook catering aan boord is mogelijk bij Splashtours. Splashtours regelt de catering in samenwerking met restaurant De Zwarte Zwaan en heeft een aantal heerlijke culinaire arrangementen samengesteld. Of je nu iets exclusiefs wilt, iets typisch Hollands of je blijft graag in maritieme sferen, het kan allemaal…

Meer informatie

Dineren

lunchen - de zwarte zwaan - rotterdam - splashtours

Schuif aan bij Restaurant De Zwarte Zwaan waar de grill al aan staat voor een uitgebreid en onbeperkt grill arrangement. De kok staat achter de grill en de gerechten en de drankjes worden aan tafel geserveerd. Dat is pas ontspannen dineren!

Meer informatie

 • Per persoon €28,50
 • €34,50

Overnachten

Wat is nu relaxter dan ’s middags de stad ontdekken, lekker dineren en daarna genieten van een spectaculair uitzicht op Rotterdam. Wij werken samen met verschillende hotels zodat je kunt overnachten in de omgeving. Splashtours is eenvoudig en voordelig te...

Meer informatie

Exclusieve tour

Splashtours tickets

Naast de reguliere tours en combinaties levert Splashtours ook maatwerk aan groepen. Zo kun je de amfiebiebus inzetten als excursie of vervoersmiddel. Of de anders-dan-anders stadstour kan een onderdeel zijn van een volledig dagprogramma of bijzonder uitje. Bij een exclusieve tour zijn er vele mogelijkheden.

Meer informatie

 • Per tour €1.045,-

Lunchen

Tijdens je verblijf op de Parkhaven, kan er gebruikt worden gemaakt van de faciliteiten en de mogelijkheden van De Zwarte Zwaan. In dit restaurant kun je lekker lunchen, uitgebreid borrelen of heerlijk dineren. Hieronder tref je de mogelijkheden betreffende een brunch of lunch.

Meer informatie

 • Per persoon €12,50

All-In-One Arrangement

Kom genieten van ons all-in-one arrangement bij De Zwarte Zwaan! Dat is eten en onbeperkt drinken bij Restaurant de Zwarte Zwaan en gebruik maken van attracties aan de Parkhaven. Het schip De Zwarte Zwaan is een schip met een rijke historie, en doet nu dienst als onze uitvalsbasis. De Zwarte Zwaan is gelegen aan de Parkhaven, aan de voet van de Euromast.

Meer informatie

 • Per persoon €99,00

Terras Parkhaven

Terras Parkhaven – Met uitzicht op de Maas en aan de voet van de Euromast Gelegen op een prachtige en romantische plek midden in de bruisende stad Rotterdam. Verscholen tussen het loof, naast het schitterende Park en aan de...

Meer informatie

 • Per persoon €13,90
 • €7,50
 • Zowel als lunch en als diner te bestellen €18,90
 • Vanaf 15 personen €28,50

Combineren

Touroperators - splashtours

Een echt Rotterdams uitje begint bij Splashtours. Want met dit bedrijfsuitje zie en beleef je Rotterdam pas echt goed. De tour door de stad is aan te passen aan de wensen van het gezelschap. Zo wordt het uitje persoonlijk. Natuurlijk blijft het niet bij alleen naar buiten kijken. Door te combineren heeft Splashtours voor elk gezelschap het uitje dat het beste past.

Meer informatie

Meer arrangementen

Koop tickets!

Splashtours vol?

Vaar mee met River Cruise Rotterdam langs de skyline. Een live guide vertelt over alle ins en outs van Rotterdam!

Meer info & tickets

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug