Je bent nu hier Splashtours Rotterdam > RotterDeutsch

RotterDeutsch

Wat is RotterDeutsch?

Als Rotterdammer Duits praten? Dan krijg je RotterDeutsch, Duits met een Rotterdams accent. RotterDeutsch is uitgevonden door onze matroos en rasechte Rotterdammer Jenny van As. Tijdens de Splashrit vertelt ze met verve over Rotterdam in het Nederlands, Rotterdams of op eigenzinnige wijze in RotterDeutsch. “Ja doch? Nicht dan? Ech wohl!” is de catchphrase van Jenny!

Cursus RotterDeutsch voor groepen

Naast haar werk als matroos/gids bij Splashtours, geeft Jenny ook cursussen RotterDeutsch, speciaal voor groepen. Gegarandeerd een super gezellig en interactief uitje voor elke groep! Deze cursus boek je gemakkelijk bij Zwarte Zwaan Events.

Wat kun je verwachten van een cursus RotterDeutsch? Dat laten we Jenny zelf even uitleggen:

“Wat krijg je als je vader een geboren en getogen Rotterdammert is en je moeder geboren en getogen is in Duitsland? Jawol! Een tourguide, oftewel escort op zijn Rotterdeutsch.

Jenny van As is mijn naam. Een geboren en getogen Rotterdamse met deutsches bloed. In het Rotterdeutsch neem ik je mee op ontdekkingstocht door de binnenstad van Rotterdam, langs de Maas van de Parkhaven naar de Kop van Zuid, naar de Markthal, historisch Delfshaven, de Euromast of het Noordeneiland… Of wat dacht u van over de Hurenläufer naar mooi Katendrecht, geen plek in Rotterdam is mij onbekend! Und wenn du mich nicht verstehst, hast du Rotterdams gelernt. Naast de broodnodige en zeer interessante informatie, krijg je gratis en voor niks nog een hoop overbodige informatie over de verschillende bijnamen, de anekdotes en de weetjes over Rotterdam op de koop toe. Van Stärker durch Kämpfen und nicht Schwänze, sondern Bürsten. Na deze tour spreek je ook nog eens een aardig woordje over de grens en de Duitse gasten Rotterdeutsch!

Lachen is verplicht! Dus zet je mobiele telefoon maar uit, de informatie die ik je vertelt is toch niet op Google te vinden en laat je leiden en verleiden door mooi Rotterdam. Enne? Uber Fußball wird nicht gesprochen mit Deutsche gasten wenn die Niederlande nicht im Finale sind! Sie können lachen jetzt. Aber! Wir werden zurück sein, ich weiß nicht wann, aber wir kommen wieder. Ja doch? Nicht dan? Echwol!”

Graag fleuren wij jouw familie-uitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest op met een spoedcursusje RotterDeutsch, zodat jij je altijd verstaanbaar kan maken voor een Duitser! Das ist nicht so moeilijk doch?

Prijs:

€ 28,50 per persoon (mogelijk vanaf 15 personen)

Dit arrangement (1,5 uur) is inclusief:
  • Cursus RotterDeutsch onder begeleiding van Jenny van As
  • Borrel met hapjes
Reserveren

Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam!

DOE EEN AANVRAAG

Combineren

De Cursus RotterDeutsch is goed te combineren met andere arrangementen. Praat bijvoorbeeld samen na over de cursus onder het genot van een onbeperkt grillmenu in het restaurant van De Zwarte Zwaan. Ook starten in de directe omgeving verschillende activiteiten, zoals Splashtours, Segway Rotterdam en Lasergame Rotterdam. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

Locatie

De cursus kan plaatsvinden op één van onze locaties, zoals Restaurant de Zwarte Zwaan of Café Ech Wel.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Zwarte Zwaan Events

Heb je binnenkort een groepsuitje? Zwarte Zwaan Events is jouw partij voor een origineel en uniek uitje in Rotterdam! Zwarte Zwaan Events verzorgt elk denkbaar avontuur. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen. Van een uniek rondje Rotterdam tot actie en sensatie en van hilarische spellen tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elk groep en elk budget!

Jenny from the Maas op NPO 3 bij “Tim op de Thee”

Deze week in Tim op de Thee: Jenny from de Maas. Er zijn maar weinig mensen die zo van de Maas en Rotterdam houden als matroos Jenny van As. Ze zit het liefst 24/7 op het water en geeft bustours op het water in ‘Rotterdeutsch’ om een brug te slaan tussen Rotterdam en Duitse toeristen.

Boek jouw ticket(s)

Cadeaubonnen

Op zoek naar een origineel cadeau? Verras iemand met een Splashtour!

WEBSHOP