Je bent nu hier Splashtours Rotterdam > Reserveren

Reserveren

Een reservering maken bij Splashtours gaat snel en gemakkelijk. U kunt online reserveren met en zonder unieke code door onderstaande stappen te volgen.

Splashtours biedt een ’anders-dan-anders’ stadstour door Rotterdam. Een tour met deze unieke amfibiebus zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! Met Splashtours zie je tijdens de stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de ‘splash’: de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot, die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart! Een stadstour met Splashtours Rotterdam duurt 60 minuten.

Online reserveren

Online een reservering plaatsen kan direct in ons reserveringssysteem. Je doorloopt 5 stappen waarna de tickets per email verstuurd worden.

1) Datum en tijd kiezen. Kies in ons reserveringssysteem de juiste datum en tijd. De tijden die je ziet, zijn vertrek tijden. Is een tijd roze, dan is deze tour al vol.
2) Gegevens invullen. Op deze pagina kun je het aantal personen, eventueel een combinatie attractie en je contactgegevens invullen.
3) Betaalwijze. Kies je betaalwijze en vul eventueel een kortingscode of cadeaubon code in (een kortingscode of cadeaubon code kan niet worden gebruikt in combinatie met een combi ticket)
Wil je gebruik maken van de iDeal korting, dan zie je de juiste prijs in stap 4. De iDeal korting geldt niet bij cadeaubonnen, kortingscodes of combinaties.
4) Controleer je reservering
5) Betalen. Vanaf dit moment verlaat je de website www.segwayrotterdam.nl en kom je terecht in de beveiligde Ingenico omgeving welke de betaling afhandelt. Je hebt de keuze tussen iDeal, PayPal, VISA of Mastercard. Zodra je betaling is geverifieerd, worden wij geinformeerd dat de reservering is betaald. Het aankoopbedrag wordt direct afgeschreven en doorbelast.

Indien online reserveren niet lukt, kun je tickets kopen bij Restaurant De Zwarte Zwaan. Restaurant De Zwarte Zwaan is gelegen tegenover de opstapplaats van Splashtours aan de Parkhaven 9. Betalen kan alleen met een debit card of een credit card.

Reserveren met een unieke code gaat snel en gemakkelijk.

Om de reservering correct te maken, willen wij je verzoeken om de instructies zorgvuldig door te nemen en uit te voeren. Om je te helpen hierbij, zullen wij een paar aandachtspunten voor u uitlichten.

  • Een reservering kan gemaakt worden voor alleen de Splashtour (dus niet voor een combinatieticket).
  • Tijdens het reserveren wordt er gevraagd naar de betaalmethode. Hier geeft u aan met welk betaalmiddel u wilt betalen. Heeft u een code voor een gratis tour, dan maakt het niet uit welke methode u selecteerd.
  • Dan verschijnt er een vakje waar u de code invult. De reservering kan alleen per code gemaakt worden. Mocht u voor meerdere personen willen reserveren, plaats dan voor iedere persoon apart een reservering met dezelfde reserveringsnaam.
  • Van Splashtours krijgt u een ticket, welke u mee neemt naar de opstapplaats

Heb je nog vragen of wil je extra informatie ontvangen, dan vernemen wij dat graag.

Wij verzoeken je om ruim op tijd aanwezig te zijn bij de opstapplaats. De tour zit gebonden aan een strak schema en kan daarom niet op je wachten als je te laat bent.

Succes en tot snel!

Koop tickets!

We hebben alle voorzorgsmaatregelen getroffen, zodat je op een veilige manier Rotterdam kunt ontdekken per amfibiebus!

Coronamaatregelen