Je bent nu hier Splashtours Rotterdam > Pinksteren Rotterdam

Pinksteren Rotterdam

Zoek je een leuk uitje met Pinksteren in Rotterdam voor het hele gezin met spanning en sensatie?

Boek nu jouw rit met Splashtours en ga mee met een van de meest unieke ervaringen in Nederland!
Splashtours is een uniek concept. Een amfibiebus die je eerst meeneemt in Rotterdam over land en na een tijdje een mooie splash maakt rivier de Maas in! Onze grote gele bus is zo gebouwd dat je eerst kunt genieten van een rondrit door Rotterdam terwijl de spanning door je lichaam gaat voor de grote splash die je gaat maken en de bus verandert in een boot. Onze Splashbus is een leuke activiteit voor het hele gezin, opa en oma en de vriendjes of vriendinnetjes van de kinderen! Durf jij deze unieke ervaring aan?

Met Splashtours zie je tijdens de stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de ‘splash’: de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot, die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart! Een stadstour met Splashtours Rotterdam duurt 60 minuten.

Vertrektijden op 1e Pinksterdag (zondag 20 mei):

09:30
11:00
12:30
14:00
15:30
17:15

*op 2e Pinksterdag zijn er geen tours i.v.m. de finish van de Roparun in Rotterdam.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats aan boord van de Splashbus. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Vertrek locatie

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 tegenover de Euromast in Rotterdam. ( Navigatieadres; Parkhaven 20 )
Splashtours is bereikbaar via het openbaar vervoer, u kunt hiervoor uitstappen bij tramhalte Euromast of metrostation Coolhaven. Er is genoeg ( betaalde ) parkeergelegenheid voor de deur.

Boek nu online