Je bent nu hier Splashtours Rotterdam > Personeelsuitje

Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Personeelsuitje

Dineren

lunchen - de zwarte zwaan - rotterdam - splashtours

Schuif aan bij Restaurant De Zwarte Zwaan voor een heerlijk 3-gangenkeuzemenu. De kok staat achter de grill en de gerechten en de drankjes worden aan tafel geserveerd. Dat is pas ontspannen dineren!

Meer informatie

  • Volwassenen: € 25,00
  • Kinderen t/m 11 jaar: € 8,50

Borrelen

drinks & snacks - splashtours

Borrelen bij restaurant De Zwarte Zwaan is altijd gezellig. De atmosfeer en het uitzicht over de Maas zorgen voor een ontspannen gevoel. Er is ruimte om te hangen, te zitten, te turen en te praten. De hapjes zijn goed en met zorg gemaakt. De bediening staat klaar en geniet mee van de gezellige sfeer. De glazen zijn vol en de drank vloeit rijk. De Zwarte Zwaan is de plek om te proosten op een goede week, een geslaagd bedrijfsuitje, een productieve vergadering of om te netwerken.

Meer informatie

  • Volwassenen: € 14,50

Lunchen

Tijdens je verblijf op de Parkhaven, kan er gebruikt worden gemaakt van de faciliteiten en de mogelijkheden van De Zwarte Zwaan. In dit restaurant kun je lekker lunchen, uitgebreid borrelen of heerlijk dineren. Hieronder tref je de mogelijkheden betreffende een brunch of lunch.

Meer informatie

  • Volwassenen: € 13,50
Koop tickets!

Tijdelijke sluiting

Helaas zijn al onze tours t/m 28 april geannuleerd vanwege het coronavirus. Gekochte tickets kunnen uiteraard verplaatst worden naar een andere datum. Wij hopen iedereen snel weer te mogen verwelkomen!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug