Je bent nu hier Splashtours Rotterdam > Vertreklocatie en parkeren

Vertreklocatie en parkeren

De vertreklocatie van Splashtours Rotterdam is Parkhaven tegenover de Euromast. Als navigatieadres kun je Parkhaven 20 aanhouden. De amfibiebus vind je voor restaurantschip De Zwarte Zwaan.

Met de auto:

De Parkhaven is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende betaalde parkeergelegenheid op de Parkhaven. Wanneer je de borden Euromast volgt, kom je op de Parkhaven en recht voor de Euromast is een parkeerplaats gelegen. Op dit terrein geldt kentekenparkeren en er is één parkeerautomaat ter hoogte van De Zwarte Zwaan.

€ 4,20 per uur van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur
en op zon- en feestdagen van 12.00 tot 18.00 uur
betalen met PIN, creditcard of parkeerapp

Het kan druk zijn bij de parkeerautomaat! Houd rekening met een eventuele lange wachtrij bij de parkeerautomaat op de Parkhaven. Tip: bespaar tijd met 06-parkeren! SMS, gebruik de gratis Parkmobile app. De parkeerzone is 120.

Met het openbaar vervoer:

– Metro: Neem de metro naar station Coolhaven of Dijkzicht. Beide stations zijn gelegen op de rode metro lijn (lijn A, B of C). Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar de Parkhaven
– Tram: Met tramlijn 8 kun je uitstappen bij de halte Dijkzicht/Euromast. Vanaf dit punt is het 5 minuten lopen naar de Parkhaven.