Je bent nu hier Splashtours Rotterdam > Groepsuitje Rotterdam

Groepsuitje Rotterdam

Op zoek naar een leuk groepsuitje in Rotterdam?

Organiseer je een groepsuitje in Rotterdam voor collega’s, familie, vrienden of personeel? Dan is Splashtours de juiste locatie! Splashtours denkt en organiseert graag mee met de organisatie van het perfecte groepsuitje.

De Splashtour is gemakkelijk uit te breiden met tal van arrangementen. Onze locaties de Zwarte Zwaan, Café Ech Wel en het terras van de Midget Golfbaan Parkhaven zijn perfect voor groepen! Deze locaties bevinden zich bij de opstapplaats van Splashtours op de Parkhaven. Onderstaande prijzen zijn exclusief de prijs voor de Splashtour.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Nieuwsgierig naar alle groepsuitjes in Rotterdam? Bekijk hier de brochure van Zwarte Zwaan Events.


Dineren

Schuif aan bij restaurant De Zwarte Zwaan voor een heerlijk 3-gangenmenu. Kies uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten en geniet samen van het mooie uitzicht op de Maas. Dat is pas ontspannen dineren! Gastvrijheid en gezelligheid staat bij restaurant De Zwarte Zwaan centraal. De keuken is eerlijk en toegankelijk. Wij kiezen voor kwaliteit en koken met het hart. Dat proef je. Check hier de menukaart. Het 3-gangenkeuzediner is mogelijk voor groepen vanaf 30 personen en inclusief onbeperkt drankjes (Hollandse bar).

€ 44,50 per persoon

DOE EEN AANVRAAG


Borrelen

Borrelen bij restaurant De Zwarte Zwaan, Café Ech Wel of op het terras van Midget Golfbaan Parkhaven is altijd gezellig. De atmosfeer zorgt voor een ontspannen gevoel. Er is ruimte om te hangen, te zitten, te turen en te praten. De hapjes zijn goed en met zorg gemaakt. De bediening staat klaar en geniet mee van de gezellige sfeer. De glazen zijn vol en de drank vloeit rijk. Het borrelarrangement is mogelijk voor groepen vanaf 15 personen en inclusief onbeperkt drankjes gedurende 1 uur (Hollandse bar) en warme en koude borrelhapjes. Een extra uur drankafkoop bedraagt € 6,50 per persoon.

€ 16,00 per persoon

DOE EEN AANVRAAG


Lunchen

Schuif voor of na de Splashtour aan met jouw groep in restaurant De Zwarte Zwaan voor een heerlijke lunch. De koffietafel bestaat uit onbeperkt koffie en thee, melk en één glas jus d’orange. Een buffet met verse soep, harde en zachte broodjes en een krentenbol die kunnen worden belegd met gesorteerd hartig beleg, zoet beleg, een kroket en boter. De lunch wordt afgesloten met een fruitschaal.

€ 14,50 per persoon

DOE EEN AANVRAAG


Onbeperkt BBQ

We steken de barbecue aan! Het terras van de Midget Golfbaan is ideaal voor een overheerlijke barbecue voor jouw groep. Op de Green Egg wordt vlees, kip en vis voor je bereid en daarnaast is er stokbrood met kruidenboter, salades, groenten en natuurlijk verschillende sausjes. Er is voor ieder wat wils! Of je nu met familie, vrienden of collega’s bent, onbeperkt barbecueën is ontspannen genieten! Het BBQ-arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 20 personen en inclusief onbeperkt drankjes (Hollandse bar).

€ 42,50 per persoon

DOE EEN AANVRAAG


Bekijk nog meer originele groepsuitjes bij Zwarte Zwaan Events!