Je bent nu hier Splashtours Rotterdam > Groepsuitje Rotterdam

Groepsuitje Rotterdam

Op zoek naar een leuk groepsuitje in Rotterdam?

Organiseer je een groepsuitje in Rotterdam voor collega’s, familie, vrienden of personeel? Dan is Splashtours de juiste locatie! Splashtours denkt en organiseert graag mee met de organisatie van het perfecte groepsuitje.

De Splashtour is gemakkelijk uit te breiden met tal van arrangementen. Onze locaties de Zwarte Zwaan, Café Ech Wel en het terras van de Midget Golfbaan Parkhaven zijn perfect voor groepen! Deze locaties bevinden zich bij de opstapplaats van Splashtours op de Parkhaven. Onderstaande prijzen zijn exclusief de prijs voor de Splashtour.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Nieuwsgierig naar alle groepsuitjes in Rotterdam? Bekijk hier alle uitjes van Zwarte Zwaan Events.


Shared dining

Aan boord van The Boat Bar geniet je van een heerlijk shared diner (2 of 3 gangen). Shared dining is dé manier om gezellig met jouw groep te dineren. De koks bereiden verschillende gerechtjes die jullie samen delen. Er is genoeg te proeven! Mogelijk voor groepen vanaf 20 personen

2 gangen: € 32,50 per persoon
3 gangen: € 39,50 per persoon

DOE EEN AANVRAAG


Burgermenu

Een burger is altijd goed! Iedereen kan zijn eigen burger (rund, kip of vegan) samenstellen met verschillende toppings. Vooraf is er flatbread met dips en er is een heerlijk dessert om mee af te sluiten.

€ 25,00 per persoon

DOE EEN AANVRAAG


Borrelen

Borrelen in The Boat Bar is altijd gezellig. De atmosfeer zorgt voor een ontspannen gevoel. De hapjes zijn goed en met zorg gemaakt. Het borrelarrangement is inclusief onbeperkt drankjes (Hollandse bar) en warme en koude borrelhapjes. Mogelijk voor groepen vanaf 20 personen.

Borrel 1 uur: € 17,00 per persoon
Borrel 2 uur: € 23,50 per persoon

DOE EEN AANVRAAG


Lunchplank

Schuif met jouw groep aan voor een heerlijke lunchplank in The Boat Bar. Een proeverij met koude en warme lunchgerechtjes om samen te delen. Ook vegetarisch mogelijk!

€ 19,50 per persoon

DOE EEN AANVRAAG


Onbeperkt BBQ

We steken de barbecue aan! Het terras van de Midget Golfbaan is ideaal voor een overheerlijke barbecue voor jouw groep. Op de Green Egg wordt vlees, kip en vis voor je bereid en daarnaast is er stokbrood met kruidenboter, salades, groenten en natuurlijk verschillende sausjes. Er is voor ieder wat wils! Of je nu met familie, vrienden of collega’s bent, onbeperkt barbecueën is ontspannen genieten! Het BBQ-arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 20 personen en inclusief onbeperkt drankjes (Hollandse bar).

€ 46,50 per persoon

DOE EEN AANVRAAG


Bekijk nog meer originele groepsuitjes bij Zwarte Zwaan Events!