Je bent nu hier Splashtours Rotterdam > Groepen

Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Groepen

Op zoek naar een leuk groepsuitje in Rotterdam?

Organiseer je een groepsuitje in Rotterdam voor collega’s, familie, vrienden of personeel? Dan is Splashtours de juiste locatie! Splashtours denkt en organiseert graag mee met de organisatie van het perfecte groepsuitje.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

De Splashtour is gemakkelijk uit te breiden met tal van arrangementen. Stap binnen bij restaurant de Zwarte Zwaan voor een lunch, diner, borrel of gewoon een kop koffie met gebak. De Zwarte Zwaan bevindt zich naast de opstapplaats van Splashtours op de Parkhaven.

Bekijk nog meer originele groepsuitjes bij Zwarte Zwaan Events!

Dineren

Schuif aan bij restaurant De Zwarte Zwaan voor een heerlijk 3-gangenmenu. Kies uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten en geniet samen van het mooie uitzicht op de Maas. Dat is pas ontspannen dineren!

Gastvrijheid en gezelligheid staat bij restaurant De Zwarte Zwaan centraal. De keuken is eerlijk en toegankelijk. Wij kiezen voor kwaliteit en koken met het hart. Dat proef je. Check hier de menukaart. Voor € 13 per volwassene extra en € 9,50 per kind extra kun je onbeperkt gebruik maken van de drankjes (Hollandse bar) gedurende 2 uur.

€ 25 per volwassene en € 8,50 per kind

DOE EEN AANVRAAG


Borrelen

Borrelen bij restaurant De Zwarte Zwaan is altijd gezellig. De atmosfeer en het uitzicht over de Maas zorgen voor een ontspannen gevoel. Er is ruimte om te hangen, te zitten, te turen en te praten. De hapjes zijn goed en met zorg gemaakt. De bediening staat klaar en geniet mee van de gezellige sfeer. De glazen zijn vol en de drank vloeit rijk. De Zwarte Zwaan is de plek om te proosten op een goede week, een geslaagd bedrijfsuitje, een productieve vergadering of om te netwerken.

Het borrelarrangement is mogelijk voor groepen vanaf 15 personen en inclusief onbeperkt drankjes gedurende 1 uur (Hollandse bar) en warme en koude borrelhapjes. Een extra uur drankafkoop bedraagt € 6,50 per persoon.

€ 14,50 per persoon

DOE EEN AANVRAAG


Lunchen

Schuif voor of na de Splashtour aan met jouw groep in restaurant De Zwarte Zwan voor een heerlijke lunch. Kies voor een koffietafel of lunchmenu.

De koffietafel bestaat uit onbeperkt koffie en thee, melk en één glas jus d’orange. Een buffet met zowel harde als zachte broodjes en een krentenbol die kunnen worden belegd met gesorteerd hartig beleg, zoet beleg een kroket en boter. De lunch wordt afgesloten met een fruitschaal.

Het lunchmenu bestaat uit een kop huisgemaakte soep, salade, een broodje kroket en een broodje gezond. Inclusief koffie, thee en frisdranken.

Koffietafel: € 13,50 per persoon
Lunchmenu: € 18,50 per persoon

DOE EEN AANVRAAG

Boek jouw ticket(s)

Cadeaubonnen

Op zoek naar een origineel cadeau? Verras iemand met een Splashtour!

WEBSHOP