Je bent nu hier Splashtours Rotterdam > Groepen

Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Groepen

Op zoek naar een leuk groepsuitje in Rotterdam?

Organiseer je een groepsuitje in Rotterdam voor collega’s, familie, vrienden of personeel? Dan is Splashtours de juiste locatie! Splashtours denkt en organiseert graag mee met de organisatie van het perfecte groepsuitje.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

De Splashtour is gemakkelijk uit te breiden met tal van arrangementen. Stap binnen bij restaurant de Zwarte Zwaan voor een lunch, diner, borrel of gewoon een kop koffie met gebak. De Zwarte Zwaan bevindt zich naast de opstapplaats van Splashtours op de Parkhaven.

Daarnaast heeft Splashtours combinaties met de leukste activiteiten in Rotterdam voor groepen. Het ideale groepsuitje in Rotterdam begint met Splashtours!

Je kunt Splashtours ook exclusief afhuren voor je eigen gezelschap. Alle mogelijkheden en prijzen vind je bij exclusieve tour.

Bekijk nog meer originele groepsuitjes bij Zwarte Zwaan Events!

Zwarte Zwaan Events verzorgt elk denkbaar wateravontuur voor uitjes. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen.  Van een uniek rondje Rotterdam tot actie en sensatie en van hilarische spellen tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elk groep en elk budget.

Koop tickets!

We splashen weer!

We hebben alle voorzorgsmaatregelen getroffen, zodat je op een veilige manier Rotterdam kunt ontdekken per amfibiebus!