Je bent nu hier Splashtours Rotterdam > Groepen

Groepen

Op zoek naar een leuk groepsuitje in Rotterdam?

Ben je bezig met het organiseren van een groepsuitje? Splashtours heeft tal van mogelijkheden voor groepen! Of dat nu een groepsuitje is voor een bedrijf, familiefeest, vriendengroep of gezin. Splashtours denkt en organiseert graag mee met de organisatie van het perfecte groepsuitje.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Het groepsuitje met Splashtours is gemakkelijk uit te breiden met tal van arrangementen. Stap binnen bij restaurant de Zwarte Zwaan voor een lunch, diner, borrel of gewoon een kop koffie met gebak. De Zwarte Zwaan bevindt zich naast de opstapplaats van Splashtours op de Parkhaven.

Daarnaast heeft Splashtours combinaties met de leukste attracties in Rotterdam voor groepen. Combineer de Splashtour bijvoorbeeld eenvoudig en met extra voordeel met een Segway Tour, een sessie Lasergamen of een Escape Room. Het ideale groepsuitje in Rotterdam begint met Splashtours!

Je kunt Splashtours ook exclusief afhuren voor je eigen gezelschap. Alle mogelijkheden en prijzen vind je bij exclusieve tour.

Bekijk nog meer originele groepsuitjes bij Zwarte Zwaan Events!

Zwarte Zwaan Events verzorgt elk denkbaar wateravontuur voor uitjes. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen.  Van een uniek rondje Rotterdam tot actie en sensatie en van hilarische spellen tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elk groep en elk budget.

Koop tickets!

Splashtours vol?

Vaar mee met River Cruise Rotterdam langs de skyline. Een live guide vertelt over alle ins en outs van Rotterdam!

Meer info & tickets

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug