Je bent nu hier Splashtours Rotterdam > Familie uitje Rotterdam

Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Familie uitje Rotterdam

Het is mogelijk om de Splashtours-ervaring in te zetten voor speciale gelegenheden zoals bijvoorbeeld jubilea, verjaardagsfeestjes en familie uitjes. De amfibiebus kan ook worden opgenomen als excursie. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gebruik te maken de verschillende combinatietickets die Splashtours te bieden heeft voor uw familie uitje in Rotterdam.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Het familie uitje met Splashtours is uit te breiden met tal van combinaties en arrangementen. Lunch, diner of koffie met gebak wordt aangeboden met restaurant de Zwarte Zwaan. Gelegen direct naast de opstapplaats van Splashtours aan de Parkhaven.

Daarnaast heeft Splashtours arrangementen en combinaties met de leukste attracties in Rotterdam. Het ideale familie uitje in Rotterdam begint dan ook met Splashtours. Want met Splashtours ga je nooit het schip in.

Voor het exclusief afhuren van de bus heeft Splashtours speciale tarieven.

Mail voor meer informatie of een offerte op maat info@splashtours.nl. Wij denken graag met u mee bij het organiseren en samenstellen van uw familie uitje in Rotterdam met Splashtours. Bel gerust met 010-4369491

Kijk ook eens op www.zwartezwaanevents.nl voor nog meer wateravontuur!

Zwarte Zwaan  Events verzorgt elk denkbaar wateravontuur voor uitjes. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen.  Van een uniek rondje Rotterdam tot actie & sensatie en van hilarische spellen tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elk groep en elk budget.

Een tour met Splashtours kan goed worden gecombineerd met andere activiteiten, een lunch, diner of borrel.