Je bent nu hier Splashtours Rotterdam > Exclusieve tour

Exclusieve tour

Naast de reguliere tours en combinaties levert Splashtours ook maatwerk aan groepen. Zo kun je de amfiebiebus inzetten als excursie of vervoersmiddel. Of de anders-dan-anders stadstour kan een onderdeel zijn van een volledig dagprogramma of bijzonder uitje. Maatwerk is mogelijk voor elke groep en elk budget. Of het nu om je huwelijk, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familie-uitje gaat, Splashtours denkt en organiseert graag met je mee!

VRAAG EEN OFFERTE AAN

De tour

Met Splashtours zie je tijdens de stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de ‘splash’: de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart! Een stadstour met Splashtours Rotterdam duurt 60 minuten.

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid. 

Maatwerk

Maatwerk is mogelijk voor een programma in de bus, zoals een gids op maat of catering aan boord. Ook op de route en opstapplaats bieden wij maatwerk. Omdat Splashtours samenwerkt met heel veel partners in Rotterdam en omstreken, denken wij ook graag mee met een aanvullend programma dat aansluit op jouw wensen.

Opstapplaatsen exclusieve tour

De bus is exclusief af te huren voor groepen tot maximaal 42 personen. De standaard op- en afstapplaats is op de Parkhaven tegenover restaurant De Zwarte Zwaan en Lasergame Rotterdam. Bij een exclusieve afhuur op een doordeweekse dag is er een aantal alternatieve opstapplaatsen mogelijk, namelijk:

 • Willemsplein
 • Maritiem Museum
 • Bushalte bij De ss Rotterdam (Katendrecht)
 • De Machinist
 • Hotel New York
Belangrijk
 • Op basis van jouw wensen zal een geschikte gids aanwezig zijn.
 • Voor de datum en het tijdstip kan op basis van beschikbaarheid worden afgeweken van het reguliere tour schema.
 • De tour duurt 60 minuten.
 • De prijs voor een doordeweekse tour is € 1.095 per tour en in het weekend € 1.250 per tour.
 • Maximale capaciteit 42 personen.
 • Er is een mogelijkheid voor catering aan boord.
Gidsen

Tijdens de tour is een gids aanwezig die je het een en ander vertelt over de stad Rotterdam. Je kunt hierbij kiezen uit een aantal verschillende gidsen:

Combineren

Splashtours is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je Splashtours wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven.

Tegenover de standaard opstapplaats van Splashtours vind je restaurant De Zwarte Zwaan. Dit is een gezellig restaurant dat bijzonder geschikt is voor groepen. Voor meer informatie over dit restaurant kun je terecht op www.zwartezwaanrotterdam.nl of kun je contact met ons opnemen via info@splashtours.nl of 010-436 94 91.

Boek jouw ticket(s)

Update COVID-19

Helaas zijn we tijdelijk gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen je snel weer te mogen ontvangen! Gasten met een reservering worden op de hoogte gebracht per e-mail.