Je bent nu hier Splashtours Rotterdam > Exclusieve tour

Exclusieve tour

Naast de reguliere tours en combinaties levert Splashtours ook maatwerk aan groepen. Zo kun je de amfiebiebus inzetten als excursie of vervoersmiddel. Of de anders-dan-anders stadstour kan een onderdeel zijn van een volledig dagprogramma of bijzonder uitje. Maatwerk is mogelijk voor elke groep en elk budget. Of het nu om je huwelijk, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familie-uitje gaat, Splashtours denkt en organiseert graag met je mee!

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Met Splashtours zie je tijdens de stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de ‘splash’: de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart!

  • De tour duurt 60 minuten.
  • Een exclusieve tour is mogelijk op basis van beschikbaarheid.
  • Tijdens de tour is een gids aanwezig die je het een en ander vertelt over de stad Rotterdam.
  • De maximale capaciteit is 43 personen.

Tijdelijke actieprijs: € 995,00 (in plaats van € 1.295,00)

De actieprijs geldt voor een exclusieve tour op een doordeweekse dag. De prijs voor een exclusieve tour in het weekend en tijdens schoolvakanties is op aanvraag. Actieprijs geldt niet op reeds gemaakte reserveringen.

Opstapplaatsen exclusieve tour

De standaard op- en afstapplaats is op de Parkhaven tegenover restaurant De Zwarte Zwaan. Bij een exclusieve afhuur op een doordeweekse dag is er een aantal alternatieve opstapplaatsen mogelijk, namelijk:

  • Willemsplein
  • Maritiem Museum
  • Bushalte bij ss Rotterdam (Katendrecht)
  • De Machinist
  • Hotel New York
Combineren

Splashtours is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je Splashtours wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven.

CHECK DE BROCHURE

Tegenover de standaard opstapplaats van Splashtours vind je restaurant De Zwarte Zwaan. Dit is een gezellig restaurant dat bijzonder geschikt is voor groepen. Voor meer informatie over dit restaurant kun je terecht op www.zwartezwaanrotterdam.nl of kun je contact met ons opnemen via info@splashtours.nl of 010-436 94 91.