Je bent nu hier Splashtours Rotterdam > Dagje Rotterdam all inclusive

Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Dagje Rotterdam all inclusive

Ben jij fan van een all inclusive verblijf, maar wordt een vakantie naar het buitenland dit jaar lastig? Na een periode van thuiswerken, geen school en geen sportclub, is het tijd om samen een dagje erop uit te gaan in eigen land. Speciaal voor jou hebben we een dagje Rotterdam samengesteld om je helemaal te ontzorgen. Spot de highlights van de stad, laat je culinair verwennen, ga actief aan de slag en strijk neer op het terras. Het enige wat jij hoeft te doen, is naar Rotterdam te komen en wij zorgen voor de rest. Een geheel verzorgde vakantiedag in eigen land en volledig coronaproof. Vanzelfsprekend volgen we zorgvuldig de richtlijnen van de overheid om jou een veilige dag te bieden waaraan het je aan niets ontbreekt. Een uitdagender of juist meer ontspannen programma? Geen probleem, wij passen de dag op jouw wensen aan!

 

 

All inclusive gezinspakket

Het ideale uitje voor gezinnen! Beleef een heerlijke, ontspannen en gezellige dag in het bruisende Rotterdam. Je verblijft all inclusive op de Parkhaven waar alles op loopafstand is.

Meer informatie

  • Volwassenen: € 75,00
  • Kinderen van 4 t/m 11 jaar: € 59,50

All inclusive duopakket

Samen een dagje uit in eigen land? Beleef een onvergetelijke dag in Rotterdam vol unieke activiteiten! Je verblijft all inclusive op de Parkhaven waar alles op loopafstand is.

Meer informatie

  • Volwassenen: € 125,00

All inclusive budgetpakket

Wil jij deze zomer met een beperkt budget toch een super leuke dag beleven in Rotterdam? Dit pakket past bij iedereen! Je verblijft all inclusive op de Parkhaven waar alles op loopafstand is.

Meer informatie

  • Volwassenen: € 55,00
  • Kinderen van 4 t/m 11 jaar: € 42,50
Koop tickets!

Update COVID-19

We hebben de nodige maatregelen getroffen, zodat je op een veilige manier kunt splashen!

Coronamaatregelen