Je bent nu hier Splashtours Rotterdam > Bedrijfsuitje

Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Bedrijfsuitje

Een echt Rotterdams bedrijfsuitje begint bij Splashtours. Want met dit bedrijfsuitje zie en beleef je Rotterdam pas echt goed. De tour door de stad is aan te passen aan de wensen van het bedrijf. Zo wordt het bedrijfsuitje persoonlijk. De route die je kiest past bij de aard of historie van het bedrijf. Natuurlijk blijft het niet bij alleen naar buiten kijken. Splashtours heeft voor elk bedrijfsuitje de gids die het beste past.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Maak je uitje in Rotterdam compleet met catering aan boord van de amfibiebus. Zo is het bedrijfsfeest goed verzorgd en bij ons in goede handen.

Het bedrijfsuitje met Splashtours is uit te breiden met tal van combinaties en arrangementen. Lunch, diner of koffie met gebak wordt aangeboden met restaurant de Zwarte Zwaan. Gelegen direct naast de opstapplaats van Splashtours aan de Parkhaven. Daarnaast heeft Splashtours arrangementen en combinaties met de leukste attracties in Rotterdam. Het ideale uitje in Rotterdam begint dan ook met Splashtours. Want met een bedrijfsuitje met Splashtours ga je nooit het schip in.

Voor het exclusief afhuren van de bus heeft Splashtours speciale tarieven.

bedrijfsuitjeMail voor meer informatie of een offerte op maat naar info@splashtours.nl. Wij denken graag met u mee bij het organiseren en samenstellen van uw bedrijfsuitje in Rotterdam met Splashtours. Bel gerust met 010-4369491.

Kijk ook eens op www.zwartezwaanevents.nl voor nog meer wateravontuur! Zwarte Zwaan Events is een nieuwe organisatie en verzorgt bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes.

Zwarte Zwaan  Events verzorgt elk denkbaar wateravontuur voor groepen. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen.  Van een uniek rondje Rotterdam tot actie & sensatie en van hilarische spellen tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elk bedrijfsuitje en elk budget.

Een tour met Splashtours kan goed worden gecombineerd met andere activiteiten, een lunch, diner of borrel. Aan de linkerkant staan een paar mogelijkheden en suggesties.