Splashtours & ss Rotterdam

Prijzen

Volwassenen:

Online doordeweeks € 38,00 Online weekend € 40,00

Kinderen van 4 t/m 11 jaar:

Online doordeweeks € 25,00 Online weekend € 26,50

Voor kinderen t/m 3 jaar dien je een aparte reservering te maken en betaal je alleen € 19,00 voor de Splashtour.

Boek nu online

Het ss Rotterdam is het grootste passagiersschip dat ooit in Nederland werd gebouwd. Het stoomschip is volledig gerestaureerd en terug in haar thuishaven Rotterdam. Het ss Rotterdam is het vijfde schip met die naam dat door de Holland Amerika Lijn in de vaart werd gebracht. Liefhebbers van geschiedenis en scheepvaart halen hun hart op bij een bezoek aan het stoomschip. Het ss Rotterdam ligt in Katendrecht naast de plek waar Splashtours te water gaat. Met deze combinatie zie je het ss Rotterdam dus van alle kanten.

Boek het combinatieticket ss Rotterdam & Splashtours online tegen een aantrekkelijk voordeel.

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid. 
Dit arrangement bestaat uit;
  • Splashtour van 60 minuten
  • Audiotour Uitwaaien & Zwaaien op het ss Rotterdam
Voorwaarden:
  • Alleen geldig op de dag van de Splashtour.
  • Alleen verkoop via Splashtours online ticketsysteem.
  • Kinderen tot 4 jaar zijn gratis bij het ss Rotterdam.
  • Geen reservering bij het ss Rotterdam nodig.
  • De laatste audiotour op het ss Rotterdam start om 16:00 uur. Voor de openingstijden van het ss Rotterdam, klik hier.
  • Vervoer tussen beide attracties is op eigen gelegenheid.
Het ss Rotterdam

Maak kennis met het legendarische schip het ss Rotterdam met de Uitwaaien & Zwaaien tour. Bij deze tour bezoek je onder andere de boeg en de brug, neem je een kijkje in het stuurhuis en alle achterliggende ruimten en kom je op de voormalige sportdekken en de achtersteven. Ook kun je rondkijken in de kaartenkamer, de radiokamer en de kapiteinshut. Deze tour geeft je een blik achter de schermen waardoor je een beeld krijgt van hoe het leven aan boord er vroeger uitzag. Aan de hand van een audiofoon en een plattegrond van het schip loop je in je eigen tempo de route van de rondleiding (zonder gids). Deze tour vindt grotendeels buiten plaats en duurt ongeveer 1 uur. Voor kinderen is er een speciale audio-tour beschikbaar.

Route

De route van Splashtours is zorgvuldig samengesteld, zodat je het beste en het mooiste te zien krijgt van Rotterdam. Meer informatie over de route vind je hier.

Gidsen

Tijdens de tour is een gids aanwezig die je het een en ander vertelt over de stad Rotterdam.

Combineren

Splashtours is gemakkelijk uit te breiden met een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de Splashtour wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert, hoe meer korting je ontvangt. Let op: combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken, waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Vertreklocatie

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Koop tickets!

Update COVID-19

Helaas zijn we tijdelijk gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen je snel weer te mogen ontvangen! Gasten met een reservering worden op de hoogte gebracht per e-mail.