Splashtours & 3-gangenmenu

Prijzen

Volwassenen:

Online weekend € 52,50 Online doordeweeks € 50,50

Kinderen van 0 t/m 11 jaar:

Online weekend € 27,50 Online doordeweeks € 26,00

De drankjes zijn exclusief. Je kunt de drankjes afkopen voor € 13 per volwassene en € 9,50 per kind gedurende 2 uur.

Boek nu online

Na de Splashtour trek gekregen! Na de tour schuif je daarom aan bij restaurant De Zwarte Zwaan waar je heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten kunt kiezen van het 3-gangenkeuzemenu. Voor ieder wat wils!

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid. 
Dit arrangement bestaat uit:
  • Eén uur Splashtours
  • 3-gangenkeuzemenu

Check het 3-gangenkeuzemenu hier.

Voorwaarden:
  • Alleen geldig op de dag van de Splashtour.
  • Dit arrangement kan uitsluitend online gereserveerd worden via het online ticketsysteem van Splashtours.
  • De openingstijden van restaurant De Zwarte Zwaan vind je hier. Je kunt na de Splashtour direct naar het restaurant gaan voor het 3-gangenkeuzemenu. Mocht je op een ander tijdstip willen dineren, laat ons dit dan weten per e-mail info@splashtours.nl of per telefoon 010-436 94 91.
Restaurant De Zwarte Zwaan

Bij ons in het café kunt u genieten van het 3-gangenkeuzemenu met een spectaculair uitzicht op de Maas! Hier kan worden gezongen, gelachen, gedanst en geproost! Bij restaurant De Zwarte Zwaan bevindt u zich volledig in de Rotterdamse ambiance. Niets is te gek, alles kan en mag!

Gidsen

Tijdens de tour is een gids aanwezig die je het een en ander vertelt over de stad Rotterdam.

Combineren

Splashtours is gemakkelijk uit te breiden met een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de Splashtour wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert, hoe meer korting je ontvangt. Let op: combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken, waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Vertreklocatie

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Koop tickets!

Update COVID-19

Helaas zijn we tijdelijk gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen je snel weer te mogen ontvangen! Gasten met een reservering worden op de hoogte gebracht per e-mail.