Splashtours & Spido

Prijzen

Volwassenen:

Online doordeweeks € 39,45 Online weekend € 41,45

Kinderen van 4 t/m 11 jaar:

Online doordeweeks € 25,90 Online weekend € 27,40

Voor kinderen t/m 3 jaar dien je een aparte reservering te maken en betaal je alleen € 19,00 voor de Splashtour.

Boek nu online

Spido ligt voor je klaar als het gaat om het varen door de Rotterdamse havens. Je kunt het hele jaar dagelijks inschepen voor een korte maar krachtige indruk van de containerhavens met de Rotterdam havenrondvaart van 75 minuten.

Boek het combinatieticket Spido & Splashtours online tegen een aantrekkelijk voordeel!

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid. 
Dit arrangement bestaat uit:
  • Tour van 60 minuten met Splashtours
  • Havenrondvaart van 75 minuten met Spido
Voorwaarden:
  • Alleen geldig op de dag van de Splashtour.
  • Alleen verkoop via Splashtours online ticketsysteem.
  • Voor informatie over de vertrektijden van Spido, klik hier.
  • Kinderen tot 4 jaar zijn gratis bij de Spido.
  • Geen reservering bij de Spido nodig.
  • Vervoer tussen de attracties is op eigen gelegenheid.
Spido

Ervaar één van de grootste havens ter wereld. Middenin het drukke verkeer van zee- en binnenvaartschepen beleef je een bijzondere vaartocht door de grootste havens van Europa. Je ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan je voorbij glijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. 75 minuten lang boeiend met heldere uitleg.

Route

De route van Splashtours is zorgvuldig samengesteld, zodat je het beste en het mooiste te zien krijgt van Rotterdam. Meer informatie over de route vind je hier.

Gidsen

Tijdens de tour is een gids aanwezig die je het een en ander vertelt over de stad Rotterdam.

Combineren

Splashtours is gemakkelijk uit te breiden met een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de Splashtour wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert, hoe meer korting je ontvangt. Let op: combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken, waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Vertreklocatie

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Koop tickets!

Tijdelijke sluiting

Helaas zijn al onze tours t/m 28 april geannuleerd vanwege het coronavirus. Gekochte tickets kunnen uiteraard verplaatst worden naar een andere datum. Wij hopen iedereen snel weer te mogen verwelkomen!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug