Splashtours & Spido

Prijzen

Volwassenen:

Online doordeweeks € 39,45 Online weekend € 41,45

Kinderen van 4 t/m 11 jaar:

Online doordeweeks € 25,90 Online weekend € 27,40

Voor kinderen t/m 3 jaar dien je een aparte reservering te maken en betaal je alleen € 19,00 voor de Splashtour.

Boek nu online

Spido ligt voor je klaar als het gaat om het varen door de Rotterdamse havens. Je kunt het hele jaar dagelijks inschepen voor een korte maar krachtige indruk van de containerhavens met de Rotterdam havenrondvaart van 75 minuten.

Boek het combinatieticket Spido & Splashtours online tegen een aantrekkelijk voordeel!

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid. 
Dit arrangement bestaat uit:
  • Tour van 60 minuten met Splashtours
  • Havenrondvaart van 75 minuten met Spido

Reserveren:
Combinatietickets kun je uitsluitend online boeken en betalen via ons reserveringssysteem. Boek je ticket (ruim) van te voren om zeker te zijn van een plaats aan boord.

Spido heeft ook de nodige coronamaatregelen getroffen. Je dient na aanschaf van het combiticket een tijdstip te reserveren bij de Spido.
1. Klik hier om naar het boekingssysteem van Spido te gaan.
2. Kies de gewenste datum en vertrektijd.
3. Selecteer het aantal personen bij ‘Actietickets’.
4. Selecteer de optie ‘Combitickets’.
5. Neem het combiticket dat je van Splashtours per e-mail ontvangt mee naar Spido. Dit is je entreebewijs.

Voorwaarden:
  • Alleen geldig op de dag van de Splashtour.
  • Alleen verkoop via Splashtours online ticketsysteem.
  • Voor informatie over de vertrektijden van Spido, klik hier.
  • Kinderen tot 4 jaar zijn gratis bij de Spido.
  • Vervoer tussen de attracties is op eigen gelegenheid.
Spido

Ervaar één van de grootste havens ter wereld. Middenin het drukke verkeer van zee- en binnenvaartschepen beleef je een bijzondere vaartocht door de grootste havens van Europa. Je ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan je voorbij glijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. 75 minuten lang boeiend met heldere uitleg.

Route

De route van Splashtours is zorgvuldig samengesteld, zodat je het beste en het mooiste te zien krijgt van Rotterdam. Meer informatie over de route vind je hier.

Gidsen

Tijdens de tour is een gids aanwezig die je het een en ander vertelt over de stad Rotterdam.

Combineren

Splashtours is gemakkelijk uit te breiden met een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de Splashtour wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert, hoe meer korting je ontvangt. Let op: combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken, waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Vertreklocatie

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Koop tickets!

Update COVID-19

Helaas zijn we tijdelijk gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen je snel weer te mogen ontvangen! Gasten met een reservering worden op de hoogte gebracht per e-mail.