Splashtours & Segway

Prijzen

Volwassenen:

Online doordeweeks € 73,00 Online weekend € 75,00

Segway Rotterdam is geschikt vanaf 16 jaar. Kinderen betalen alleen € 19,00 voor de Splashtour en jongeren van 13, 14 of 15 jaar betalen € 27,50 voor de Splashtour.

Boek nu online

Een ervaren gids neemt je, na een handige instructie, mee op pad. Je toert langs de must sees van Rotterdam op  een uniek vervoersmiddel. Geen brug is meer te hoog en geen kade te lang. Segway & Splashtours is een unieke ervaring voor groepen, toeristen en voor jou!

Combineer je Segway tour met de stadstour van Splashtours. Met deze combinatie zie en beleef je Rotterdam compleet!

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid. 
Dit arrangement bestaat uit:
  • Tour van 60 minuten met Splashtours
  • Segway Erasmusbrug Tour van 75 minuten
Voorwaarden:
  • Alleen geldig op de dag van de Splashtour.
  • Alleen verkoop via Splashtours online ticketsysteem.
  • Voordat je met Segway Rotterdam op stap gaat dient het vrijwaringsformulier getekend te zijn. Lees deze goed door voor o.a. de gezondheidsvoorwaarden.
  • Voor informatie over de vertrektijden van Segway Rotterdam, klik hier.
  • De reservering bij Segway Rotterdam wordt gedaan door Splashtours. Per e-mail wordt er een tweede e-ticket verzonden voor de Segway Tour.
Segway Rotterdam

Beweeg je door Rotterdam op een Segway. Met dit unieke vervoersmiddel bedwing je de Erasmusbrug met gemak en maak je kilometers zonder moeite. Vind je balans en word één met je omgeving. Onthaast en geniet van de prachtige skyline van Rotterdam. Met een Segway door de stad wordt sightseeing dynamisch en ontspannen.

Gidsen

Tijdens de tour is een gids aanwezig die je het een en ander vertelt over de stad Rotterdam.

Combineren

Splashtours is gemakkelijk uit te breiden met een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de Splashtour wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert, hoe meer korting je ontvangt. Let op: combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken, waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Vertreklocatie

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Koop tickets!

Update COVID-19

Helaas zijn we tijdelijk gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen je snel weer te mogen ontvangen! Gasten met een reservering worden op de hoogte gebracht per e-mail.