Splashtours & Pannenkoekenboot

Prijzen

Volwassenen:

Online doordeweeks € 45,00 Online weekend € 47,00

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

Online doordeweeks € 32,00 Online weekend € 33,50

Kinderen tot 3 jaar betalen alleen € 19,00 voor de Splashtour. Hiervoor dien je een aparte reservering te maken.

Boek nu online

Wil jij de stad optimaal verkennen en ook nog eens een spectaculaire duik in de Maas maken? Profiteer dan van het combinatieticket met Splashtours: twee unieke belevingen op één dag! Splashtours biedt een ‘anders-dan-anders’ stadstour door Rotterdam. Een tour met deze unieke amfibiebus zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! De Pannenkoekenboot en Splashtours vertrekken allebei vanaf de Parkhaven, dus deze combi is ook nog eens makkelijk te organiseren!

Let op: de vertrektijden van Splashtours en de Pannenkoekenboot sluiten niet op elkaar aan. Zorg bij het reserveren dat je tussen de activiteiten voldoende tijd inplant.

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid. 
Dit arrangement bestaat uit:
  • Stadstour met Splashtours van 60 minuten
  • 75 Minutenvaart met Pannenkoekenboot inclusief onbeperkt pannenkoeken eten
Voorwaarden:
  • Alleen geldig op de dag van de Splashtour.
  • Alleen verkoop via Splashtours online ticketsysteem.
  • Voor informatie over de vertrektijden van de 75 minutenvaart met Pannenkoekenboot Rotterdam, klik hier.
  • De reservering bij Pannenkoekenboot Rotterdam wordt gedaan door Splashtours. Per e-mail wordt er een tweede e-ticket verzonden voor de pannenkoekenvaart.
Pannenkoekenboot Rotterdam

Varen… én onbeperkt pannenkoeken eten! Dit is het hele jaar door mogelijk aan boord van de Pannenkoekenboot in Rotterdam. In een ongedwongen sfeer kun je onbeperkt genieten van het pannenkoekenbuffet, terwijl de indrukwekkende skyline van Rotterdam aan je voorbij komt. Op het buffet staan naturel-, appel- en spekpannenkoeken én allerlei gerechten om de pannenkoeken mee te garneren, zoals kaas, ham, vruchtjes, jam en appelmoes. Speciaal voor onze jonge gasten is er in het ruim van de Pannenkoekenboot een grote ballenbak, zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen.

Gidsen

Tijdens de tour is een gids aanwezig die je het een en ander vertelt over de stad Rotterdam.

Combineren

Splashtours is gemakkelijk uit te breiden met een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de Splashtour wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert, hoe meer korting je ontvangt. Let op: combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken, waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Vertreklocatie

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Koop tickets!

Update COVID-19

Helaas zijn we tijdelijk gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen je snel weer te mogen ontvangen! Gasten met een reservering worden op de hoogte gebracht per e-mail.