Splashtours & Midgetgolf

Prijzen

Volwassenen:

Combinatieprijs doordeweeks € 33,00 Combinatieprijs weekend € 35,00

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

Combinatieprijs doordeweeks € 25,00 Combinatieprijs weekend € 26,50

Voor kinderen t/m 3 jaar dien je een aparte reservering te maken en betaal je alleen de Splashtour.

Boek nu online

Op een mooie dag is het goed ontspannen bij Midget Golfbaan Parkhaven. De enige Midgetgolf van Rotterdam vind je gewoon naast Splashtours aan de parkhaven. Sla je slag en combineer beide attracties op een dag. Kun jij een bal goed raken en is geen hole voor jou te ingewikkeld? Laat het zien bij Midget Golfbaan parkhaven.

Bezoek voor of na je Splashtour Midgetgolfbaan Parkhaven tegen een aantrekkelijk voordeel.

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid. 
Dit arrangement bestaat uit:
  • Tour van 60 minuten met Splashtours
  • Midgetgolfen (+/- 75 minuten)
Voorwaarden:
  • Alleen geldig op de dag van de Splashtour.
  • Alleen verkoop via Splashtours online ticketsysteem.
  • Kinderen tot 4 jaar zijn gratis bij Midget Golfbaan Parkhaven.
  • Geen reservering bij Midget Golfbaan Parkhaven nodig.
  • Let op! Kijk op www.midgetgolfparkhaven.nl  voor de actuele openingstijden. Midgetgolfbaan Parkhaven is in de winter gesloten t/m half februari 2019.
Midgetgolf Parkhaven

De midgetgolfbaan ligt op een prachtige, rustige plek aan de Parkhaven Rotterdam en heeft 18 holes. Verscholen tussen het groen, naast het schitterende Park en aan de voet van de Euromast is het gezellig midgetgolfen of lekker genieten van een hapje en een drankje op het zonnige terras. Op de menukaart van de Midget Golfbaan Parkhaven vind je altijd iets voor een heerlijke lunch, diner of gewoon een tussendoortje na een inspannend rondje midgetgolf.

Route

De route van Splashtours is zorgvuldig samengesteld, zodat je het beste en het mooiste te zien krijgt van Rotterdam. Meer informatie over de route vind je hier.

Gidsen

Tijdens de tour is een gids aanwezig die je het een en ander vertelt over de stad Rotterdam.

Combineren

Splashtours is gemakkelijk uit te breiden met een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de Splashtour wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert, hoe meer korting je ontvangt. Let op: combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken, waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Vertreklocatie

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Koop tickets!

Update COVID-19

Helaas zijn we tijdelijk gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen je snel weer te mogen ontvangen! Gasten met een reservering worden op de hoogte gebracht per e-mail.