Splashtours & Maritiem Museum

Prijzen

Volwassenen:

Online doordeweeks € 39,50 Online weekend € 41,50

Kinderen van 4 t/m 11 jaar:

Online doordeweeks € 27,50 Online weekend € 29,00

Voor kinderen t/m 3 jaar dien je een aparte reservering te maken en betaal je alleen € 19,00 voor de Splashtour.

Boek nu online

Het Maritiem Museum Rotterdam is het leukste museum van de stad. Je vindt hier alles over Maritiem Rotterdam. Het blijft echter niet alleen bij kijken bij het Maritiem Museum. Je stapt hier letterlijk binnen in een Maritieme wereld en beleeft alle aspecten. Of je nu van geschiedenis houdt, een zwak hebt voor de haven of gek bent van varen en schepen. Het Maritiem Museum Rotterdam boeit jong en oud.

Reserveer het combinatieticket Maritiem Museum & Splashtours online tegen een aantrekkelijk voordeel.

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid. 
Dit arrangement bestaat uit:
  • Tour van 60 minuten met Splashtours
  • Bezoek aan het Maritiem Museum
Voorwaarden:
  • Alleen geldig op de dag van de Splashtour.
  • Alleen verkoop via Splashtours online ticketsysteem.
  • Kinderen tot 4 jaar zijn gratis bij het Maritiem Museum.
  • Geen reservering bij Maritiem Museum nodig.
  • LET OP: Voor de openingstijden van het Maritiem museum verwijzen wij u naar www.maritiemmuseum.nl Het Maritiem Museum is gesloten op maandag, Nieuwjaarsdag, Koningsdag en 1e Kerstdag.
Maritiem Museum Rotterdam

Vanuit het bruisend hart van Rotterdam komt in het Maritiem Museum de maritieme wereld van vroeger, vandaag en morgen tot leven voor jong en oud. Een leuk en leerzaam museumuitje voor het hele gezin met veel aandacht voor interactie, spel en de belevingswereld van kinderen van 4 tot 12 jaar. Ontdek de Rotterdamse haven in de multimedia expo ‘MainPort Live’, leer navigeren op zee met de kaart van Mercator op de tentoonstelling ‘Recht zo die gaat!’ en ontdek alles over een vakantie met een cruiseschip op ‘Zeekastelen’. Voor de allerjongste bezoekers van 4 tot 10 jaar is er de populaire kinder-doe-tentoonstelling Professor Plons waar kinderen spelenderwijs alles leren over de maritieme wereld en de haven.

Route

De route van Splashtours is zorgvuldig samengesteld, zodat je het beste en het mooiste te zien krijgt van Rotterdam. Meer informatie over de route vind je hier.

Gidsen

Tijdens de tour is een gids aanwezig die je het een en ander vertelt over de stad Rotterdam.

Combineren

Splashtours is gemakkelijk uit te breiden met een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de Splashtour wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert, hoe meer korting je ontvangt. Let op: combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken, waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Vertreklocatie

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.