Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

   Lunchen

   Prijzen

   Volwassenen:

   Koffietafel € 13,50 Lunchmenu € 18,50

   Genoemde prijzen zijn exclusief het Splashtoursticket.

   Doe een aanvraag

   Tijdens je verblijf op de Parkhaven, kan er gebruikt worden gemaakt van de faciliteiten en de mogelijkheden van De Zwarte Zwaan. In dit restaurant kun je lekker lunchen, uitgebreid borrelen of heerlijk dineren. Hieronder tref je de mogelijkheden betreffende een brunch of lunch.

   De koffietafel bestaat uit: onbeperkt koffie en thee, melk en één glas jus d’orange. Een buffet met zowel harde als zachte broodjes en een krentenbol die kunnen worden belegd met gesorteerd hartig beleg, zoet beleg een kroket en boter. De lunch wordt afgesloten met een fruitschaal.

   Het lunchmenu bestaat uit: een kop huisgemaakte soep, salade, een broodje kroket en een broodje gezond. Inclusief koffie, thee en frisdranken.

   Reserveren

   Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam!

   Locatie

   Restaurant De Zwarte Zwaan bevindt zich op het schip tegenover de Euromast. Het adres is Parkhaven 9 in Rotterdam (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip zal de Splashbus haar gasten in- en uitschepen. De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

   Doe een aanvraag


   If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

   Boek jouw ticket(s)

   Cadeaubonnen

   Op zoek naar een origineel cadeau? Verras iemand met een Splashtour!

   WEBSHOP