Splashtours & lunch

Prijzen

Volwassenen:

Online doordeweeks € 33,00 Online weekend € 35,00

Kinderen van 0 t/m 11 jaar:

Online doordeweeks € 25,00 Online weekend € 26,50

Boek nu online

Lekker op je gemak genieten van een lunch voor of na tour. Geniet van heerlijk eten en drinken met een spectaculair uitzicht op de Maas. Erg makkelijk, Restaurant de Zwarte Zwaan is bij de opstapplek van Splashtours aan de Parkhaven.

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid. 
Dit arrangement bestaat uit:
Voorwaarden:
  • Alleen geldig op de dag van de Splashtour.
  • Alleen verkoop via Splashtours online ticketsysteem.
  • Voor informatie over de openingstijden van het restaurant, klik hier.
  • De lunch kan tot 17:00 uur worden geserveerd.
  • Wij gaan ervan uit dat je na de Splashtours aansluitend gaat lunchen. Mocht dit niet het geval zijn, laat ons dit dan weten per e-mail info@splashtours.nl of per telefoon 010-436 94 91
Restaurant de Zwarte Zwaan

Restaurant de Zwarte Zwaan is een gezellig restaurant met het mooiste uitzicht van Rotterdam. Het restaurant is de plek voor een kopje koffie, lunch, borrel of diner. De sfeer is ontspannen en het eten goed.

Route

De route van Splashtours is zorgvuldig samengesteld, zodat je het beste en het mooiste te zien krijgt van Rotterdam. Meer informatie over de route vind je hier.

Gidsen

Tijdens de tour is een gids aanwezig die je het een en ander vertelt over de stad Rotterdam.

Combineren

Splashtours is gemakkelijk uit te breiden met een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de Splashtour wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert, hoe meer korting je ontvangt. Let op: combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken, waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Vertreklocatie

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Koop tickets!

Update COVID-19

Helaas zijn we tijdelijk gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen je snel weer te mogen ontvangen! Gasten met een reservering worden op de hoogte gebracht per e-mail.