Splashtours & lasergame

Prijzen

Volwassenen:

Online doordeweeks € 44,00 Online weekend € 46,00

Kinderen van 6 t/m 11 jaar:

Online doordeweeks € 36,00 Online weekend € 37,50

Lasergamen is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Voor kinderen t/m 5 jaar moet een aparte reservering worden gemaakt voor alleen de Splashtour.

Boek nu online

Iedereen die een pak aantrekt bij Lasergame Rotterdam gaat los in de spectaculaire arena. Het is jij en je lasergun tegen de rest. Of je nu bloedfanatiek bent of dat je er de grap wel van in ziet. Lasergamen bij Lasergame Rotterdam is leuk voor iedereen. Lasergame Rotterdam ligt direct naast de opstapplaats van Splashtours dus voor dit arrangement hoef je niet ver te reizen.

Boek het combiticket Lasergame & Splashtours online met een aantrekkelijk voordeel!

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid. 
Dit arrangement bestaat uit:
  • Eén uur Splashen
  • Twee sessies lasergamen bij Lasergame Rotterdam incl. speluitleg
  • Pauze van 20 minuten tussen de lasergamesessies
Voorwaarden:
  • Voor kinderen vanaf 6 jaar.
  • Te boeken vanaf 4 personen.
  • Alleen verkoop via Splashtours online ticketsysteem.
  • Voor openingstijden van Lasergame Rotterdam, klik hier.
  • Lasergame Rotterdam neemt contact met je op voor de reservering.
  • Alleen geldig op de dag van de Splashtour .
Lasergame Rotterdam

Wie gaat Lasergamen bij Lasergame Rotterdam wordt onder vuur genomen in een heel mysterieuze omgeving. Je bevindt je in een ruim van een schip, volledig verbouwd en ingericht als onderzeeër. Dit zie en ervaar je overal. Voor, na en tijdens het lasergamen. Beleef de meest unieke Lasersensatie ooit! Bij Lasergame Rotterdam speel je een uur lang een spectaculaire laserbattle. Er zit nog wel een kleine pauze in, die heb je zeker nodig om op adem te komen voor ronde twee…

Route

De route van Splashtours is zorgvuldig samengesteld, zodat je het beste en het mooiste te zien krijgt van Rotterdam. Meer informatie over de route vind je hier.

Gidsen

Tijdens de tour is een gids aanwezig die je het een en ander vertelt over de stad Rotterdam.

Combineren

Splashtours is gemakkelijk uit te breiden met een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de Splashtour wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert, hoe meer korting je ontvangt. Let op: combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken, waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Vertreklocatie

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Koop tickets!

Update COVID-19

Helaas zijn we tijdelijk gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen je snel weer te mogen ontvangen! Gasten met een reservering worden op de hoogte gebracht per e-mail.