Splashtours & gebak

Prijzen

Volwassenen:

Online doordeweeks € 31,25 Online weekend € 33,25

Kinderen van 0 t/m 11 jaar:

Online doordeweeks € 23,25 Online weekend € 24,75

Boek nu online

Lekker op je gemak genieten van koffie met gebak voor of na tour. Bij restaurant De Zwarte Zwaan wordt de koffie met gebak geserveerd. Erg makkelijk, de Zwarte Zwaan is direct naast de opstapplek van Splashtours aan de Parkhaven.

Reserveer voor of na je Splashtour de koffie met gebak bij restaurant De Zwarte Zwaan met een aantrekkelijk voordeel!

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid. 
Dit arrangement bestaat uit:
  • Eén uur Splashen
  • Een kop koffie of thee met gebak (kinderen krijgen een glas frisdrank met gebak)
Voorwaarden:
  • Alleen geldig op de dag van de Splashtour.
  • Alleen verkoop via Splashtours online ticketsysteem.
  • Voor informatie over de openingstijden van het restaurant, klik hier.
  • Geen aparte reservering nodig bij restaurant De Zwarte Zwaan. Zij gaan ervan uit dat je na de Splashtour aansluitend naar het restaurant gaat. Mocht dit niet het geval zijn, laat ons dit dan weten per e-mail info@splashtours.nl of per telefoon 010-436 94 91.
Restaurant De Zwarte Zwaan

Begin de dag in Rotterdam goed met een kopje koffie en gebak bij restaurant De Zwarte Zwaan met spectaculair uitzicht op de Maas. Het restaurant is gelegen aan de Parkhaven tegenover de Euromast (Parkhaven 9). Ook voor uw familiefeest, verjaardag of vergadering maken wij graag een tafel vrij. Restaurant De Zwarte Zwaan is de ultieme locatie om te eten in Rotterdam. Door de bijzondere inrichting maar ook door de ongedwongen sfeer. Hier kan worden gezongen, gelachen, gedanst en geproost met spectaculair uitzicht op de Maas!

Gidsen

Tijdens de tour is een gids aanwezig die je het een en ander vertelt over de stad Rotterdam.

Combineren

Splashtours is gemakkelijk uit te breiden met een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de Splashtour wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert, hoe meer korting je ontvangt. Let op: combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken, waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Vertreklocatie

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Koop tickets!

Update COVID-19

Helaas zijn we tijdelijk gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen je snel weer te mogen ontvangen! Gasten met een reservering worden op de hoogte gebracht per e-mail.