Splashtours & Euromast

Prijzen

Volwassenen:

Online doordeweeks € 35,75 Online weekend € 37,75

Kinderen van 4 t/m 11 jaar:

Online doordeweeks € 24,25 Online weekend € 25,75

Voor kinderen t/m 3 jaar dien je een aparte reservering te maken en betaal je alleen € 19,00 voor de Splashtour.

Boek nu online

Een dagje Rotterdam is niet compleet zonder een bezoek aan de Euromast. Met Splashtours zie je de stad vanaf het land en over water. Wanneer je de mast op gaat bekijk je Rotterdam ook nog eens van grote hoogte. Wie Rotterdam goed wil bekijken, boekt het combinatieticket!

De opstapplaats van Splashtours vind je aan de voet van de Euromast, op de Parkhaven. Deze combinatie is bijzonder makkelijk en goed te organiseren. Vanaf de Parkhaven loop je zo het Euromastpark in. Het is hier goed toeven. Bezoek het Euromastpark om je dagje Rotterdam compleet te maken.

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid. 
Dit arrangement bestaat uit:
  • Tour van 60 minuten met Splashtours
  • Bezoek aan de Euromast
Voorwaarden:
  • Alleen geldig op de dag van de Splashtour.
  • Alleen verkoop via Splashtours online ticketsysteem.
  • Kinderen tot 4 jaar zijn gratis bij de Euromast.
  • Geen reservering bij de Euromast nodig.
  • LET OP: Voor de openingstijden van de Euromast verwijzen wij je naar  www.euromast.nl.
  • De Euroscoop is geopend afhankelijk van weers-en technische omstandigheden. (Bij sluiting wordt er geen geld teruggegeven)
  • Indien je gaat dineren op de Euromast met 12 personen of meer, dan is een entree ticket voor de Euromast niet nodig.
Euromast

De liften van de Euromast brengen je in een recordtempo naar de uitzichtplatforms. Daar zie je de volle omvang van de havens, de skyline van de stad en beroemdheden als de Kuip, Hotel New York en de Erasmusbrug. Bij helder weer kun je vanaf de Euromast wel 30 km ver kijken en zie je Delft, Dordrecht en Hoek van Holland liggen. Wil je het nog hoger opzoeken? Stap in de Euroscoop naar 185 meter voor een spectaculair tochtje 360° Rotterdam.

Route

De route van Splashtours is zorgvuldig samengesteld, zodat je het beste en het mooiste te zien krijgt van Rotterdam. Meer informatie over de route vind je hier.

Gidsen

Tijdens de tour is een gids aanwezig die je het een en ander vertelt over de stad Rotterdam.

Combineren

Splashtours is gemakkelijk uit te breiden met een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de Splashtour wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert, hoe meer korting je ontvangt. Let op: combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken, waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Vertreklocatie

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Koop tickets!

Geen plaatsen meer vrij?

Je kunt nu ook splashen in Amsterdam! Zie de iconische en historische gebouwen van Amsterdam en bewonder de boten op het IJ.

BOEK TICKETS

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug