Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

   Dineren

   Prijzen

   Volwassenen:

   3-gangenmenu € 25,00 3-gangenmenu incl. dranken € 38,00

   Kinderen t/m 11 jaar:

   3-gangenkindermenu € 8,50 3-gangenkindermenu incl. dranken € 18,00

   Genoemde prijzen zijn exclusief het Splashtoursticket.

   DOE EEN AANVRAAG

   Schuif aan bij restaurant De Zwarte Zwaan voor een heerlijk 3-gangenmenu. Kies uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten en geniet samen van het mooie uitzicht op de Maas. Dat is pas ontspannen dineren!

   Gastvrijheid en gezelligheid staat bij restaurant De Zwarte Zwaan centraal. De keuken is eerlijk en toegankelijk. Wij kiezen voor kwaliteit en koken met het hart. Dat proef je.

   Reserveren

   Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam!

   Locatie

   Restaurant De Zwarte Zwaan bevindt zich op het schip tegenover de Euromast. Het adres is Parkhaven 9 in Rotterdam (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip zal de Splashbus haar gasten in- en uitschepen. De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

   DOE EEN AANVRAAG


   If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

   Boek jouw ticket(s)

   Cadeaubonnen

   Op zoek naar een origineel cadeau? Verras iemand met een Splashtour!

   WEBSHOP