Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

   Borrelen

   Prijzen

   Volwassenen:

   Borrelarrangement 1 uur € 14,50

   Genoemde prijzen zijn exclusief het Splashtoursticket.

   Doe een aanvraag

   Borrelen bij restaurant De Zwarte Zwaan is altijd gezellig. De atmosfeer en het uitzicht over de Maas zorgen voor een ontspannen gevoel. Er is ruimte om te hangen, te zitten, te turen en te praten. De hapjes zijn goed en met zorg gemaakt. De bediening staat klaar en geniet mee van de gezellige sfeer. De glazen zijn vol en de drank vloeit rijk. De Zwarte Zwaan is de plek om te proosten op een goede week, een geslaagd bedrijfsuitje, een productieve vergadering of om te netwerken.

   Ook als afsluiter van een gezellig familie uitje, ter gelegenheid van een verjaardag of jubileum of als een fijne (nieuwe) familietraditie is de borrel een geslaagde keuze.

   Het borrelarrangement is mogelijk voor groepen vanaf 15 personen en inclusief onbeperkt drankjes gedurende 1 uur (Hollandse bar) en warme en koude borrelhapjes. Een extra uur drankafkoop bedraagt € 6,50 per persoon.

   Reserveren

   Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam!

   Locatie

   Restaurant De Zwarte Zwaan bevindt zich op het schip tegenover de Euromast. Het adres is Parkhaven 9 in Rotterdam (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip zal de Splashbus haar gasten in- en uitschepen. De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

   Doe een aanvraag


   If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

   Boek jouw ticket(s)

   Cadeaubonnen

   Op zoek naar een origineel cadeau? Verras iemand met een Splashtour!

   WEBSHOP